Welkom bij Horse & Honey

De commissie

Brooke Hospital for Animals

Een uitgeput paard in Egypte

Brooke Hospital for Animals

Ezeltjes nadat ze geholpen zijn door Brooke

De modellen

1
1

Ons doel:

In landen zoals India en Egypte is het leven voor paarden en ezels vaak erg zwaar. Brooke Hospital for Animals helpt deze dieren door het geven van gratis diergeneeskundige hulp en voorlichting over dierenwelzijn. ESRV Concorde is al vanaf 2007 vaste donateur van Brooke. Naast onze vaste donatie organiseert de GoeDoeCie (Goede Doelen Commissie) regelmatig activiteiten om geld in te zamelen voor Brooke. Dit jaar is Horse & Honey het grote project van deze commissie.

 

 

 

Omdat iedereen zich kosteloos heeft ingezet voor dit project, kunnen we 100% van de winst doneren aan Brooke!

BROOKE HOSPITAL FOR ANIMALS  –  WWW.BROOKE.NL

 

Het leven voor werkdieren in landen als India en Egypte is afschuwelijk.
Ze moeten ploeteren in ondraaglijke temperaturen, ze worden verwaarloosd en krijgen nog stokslagen ook. De eigenaren van de dieren zijn straatarm. Zij zijn zo druk met overleven dat ze geen aandacht hebben voor hun werkdier. Brooke Hospital for Animals trekt zich het lot van deze dieren en mensen aan. Met gratis diergeneeskundige hulp helpt Brooke Hospital for Animals jaarlijks honderdduizenden werkpaarden en ezels. En met effectieve voorlichtingsprogramma’s wordt de eigenaren het belang van dierenwelzijn bijgebracht. De toegewijde Brooke-dierenartsen zijn afkomstig uit het land zelf; zij kennen de problematiek van binnenuit. Het belangrijke werk van de Brooke-dierenartsen en teams wordt mogelijk gemaakt door donateurs.
Kijk voor meer informatie op www.brooke.nl
Brooke werkt uitsluitend met dierenartsen, verzorgers en voorlichtingsmedewerkers die zijn gerekruteerd uit de lokale bevolking. Zij spreken de taal, begrijpen de cultuur en kennen de sociale achtergrond van de diereigenaren. De formule van Brooke is juist zo succesvol, al 80 jaar, vanwege het feit dat de staf uitsluitend bestaat uit toegewijde mensen uit het land zelf. Dr. Ammr over zijn werk voor Brooke: “Het dierenleed dat we zien is soms vreselijk. Het raakt je diep. Ik zeg dan ook altijd: als Brooke-dierenarts moet je in staat zijn om je hart weg te stoppen in een kistje”.