Welkom bij Horse & Honey

De commissie

Brooke Hospital for Animals

Een uitgeput paard in Egypte

Brooke Hospital for Animals

Ezeltjes nadat ze geholpen zijn door Brooke

De modellen

1
1

Wie zijn wij?

Horse & Honey is een initiatief van de Goede Doelen Commissie van de Eindhovense Studenten RijVereniging Concorde. Elk jaar probeert deze commissie geld op te halen voor het vaste goede doel van de vereniging: Brooke Hospital for Animals

 

Waarom een kalender?

In een van de vele brainstorm sessies was een jolig idee ontstaan, geïnspireerd door de Horse & Hunk kalender: “Wat zij kunnen, kunnen wij ook, maar dan met mooie dames! En daar kunnen we heel veel geld mee ophalen voor Brooke!”. Wat begon als een grapje, begon echter steeds serieuzere vormen aan te nemen en steeds meer vrouwen van de vereniging konden we bereid vinden te poseren voor het project. Het begon dusdanig serieus te worden, dat we in februari 2015 besloten hebben het project door te laten gaan en zijn we op zoek gegaan naar fotografen, visagisten, paarden en locaties. Na vele telefoontjes, mailtjes en Whatsappjes hebben in juni en juli 2015 op 4 dagen de shoots plaats gevonden.

 

De vereniging

ESRV Concorde is de sportvereniging voor alle studenten in en rond Eindhoven met interesse voor paardensport. Deze vereniging is al ruim 15 jaar actief in het Eindhovense studentenleven. Doormiddel van ledenactiviteiten, lessen en wedstrijden kunnen deze studenten hun passie voor de paardensport delen. Voor meer informatie, kijk op de website van E.S.R.V. Concorde.